Proiecte culturale

ROSIA MONTANA – un peisaj cultural in transformare

Proiectul „Roşia Montană - peisaj cultural în transformare” va începe din luna aprilie 2010 şi va dura până în decembrie 2010.

mai multe detalii..

BUCOVINA – un peisaj cultural in transformare

Proiect pentru studierea si crearea unui sistem de protejare si control al dezvoltarii rurale, peisagere si culturale din Bucovina.

mai multe detalii..

Parcul Naţional CALIMANI program de intervenţie pentru păstrarea peisajului cultural in zonele limitrofe rezervatiei

Proiectul - Program de intervenţie pentru păstrarea peisajului cultural în Parcul Naţional Călimani doreşte să iniţieze un proces de prezervare şi întărire a identităţii locale in zonele locuinte din parcul Călimani prin măsuri cu caracter de reglementare.

mai multe detalii..

Restaurare CASA STORK

Casa familiei Storck, azi muzeul “Frederic si Cecilia Storck”, fiinteaza in locuinta artistilor Frederic Storck si Cecilia Cutescu Storck, construita intre 1912-1913, dupa planurile concepute de ei si cu contributia arhitectului Alexandru Clavel.

mai multe detalii..

Replica TETRAEVANGHELIARULUI de la HUMOR

Pictat de catre ieremonahul Nicodim la 1473, a fost donat de catre Stefan cel Mare manastirii Humor (cu vechiul edificiu, distrus de un cutremur sau de o alunecare de teren).

mai multe detalii..

Amenajare MUZEU MANASTIREA HUMOR

S-a urmarit amenajarea unui spatiu destinat expunerii obiectelor vechi de cult din incinta Manastirii reusindu-se punerea acestora in valoare in urma restaurarii lor.

mai multe detalii..

Amenajare MUZEU CETATUIA IASI

Muzeul se afla in incinta Manastirii Cetatuia din Iasi si este ingrijit de calugarii acestei manastiri.

mai multe detalii..

Amenajare “CLUB DE MUNTE” - CAMPULUNG MOLDOVENESC

Restaurarea si amenajarea cladirii cu o vechime de peste 100 de ani are ca scop redarea functiunii initiale a imobilului si anume aceea de “CLUB DE MUNTE”.

mai multe detalii..

Date de contact

Telefon:
+40 21 2532465

Fax:
+40 21 6422452

E-mail:
contact@asociatiaheritage.ro
asociatia.heritage@gmail.com